Tietoa minusta

Hei! Olen kaupallisen, teollisen ja taiteellisen taustan omaava kuvittaja ja esiinnyn sekä teen työni taiteilijanimellä WIZIMAGE. Fyysisesti sijaitsen Satakunnassa, mutta pöytäni äärestä voin tehdä työtä minne tahansa maailmassa. Olen aikoinaan palkkatyökseni kuvittanut tieteellisiä julkaisuja ja lähinnä harrastukseksi tehnyt muita kuvitustöitä. Vuosien saatossa on monenlaisia muitakin töitä tullut tehtyä ja viime aikoina olen sitten palannut kuvitusten pariin tosissani. Tällä hetkellä eniten tulee tehtyä valokuvan pohjalta toteutettuja piirroksia eri aiheista, mutta myös ilman referenssimateriaalia tehtäviä suunnittelutyötä vaativia kuvia.

Piirrostyylilläni liikun luonnikkaasti eri aihealueilla ja vaihdan sujuvasti genrestä toiseen. Työni teen paperille kynähommina, tietokoneella ja tabletilla. Piirtäminen myös muilla kuin itselle luontaisilla tyyleillä onnistuu tarpeen vaatiessa. Aina on myös mukava kokeilla ja oppia jotain uutta.

Siis jos etsit kaltaistani kuvantekijää ja tarvitset sitten ideasi luonnostelijaa, kirjasi kannen tai sisällön kuvittajaa, värittäjää,  yksilöllistä onnittelukorttia, käyntikorttia, peruslogoa, piirroskuvaa talostasi, lemmikistäsi, autostasi tai mitä tahansa sitten keksitkin niin ota yhteyttä. Ideoin ja piirrän kuvan lähes aiheesta kuin aiheesta. Ainoat selkeät en tee jutut ovat realistiset muotokuvat ja alastomuus. Not my piece of cake!

Käy tutustumassa galleriaani, toivottavasti viihdyt! Asialliset kommentit ja kritiikki ovat myös taiteilijalle aina tervetulleita. Kiitos!

Ota yhteyttä!